Facebook pixel Space Study | Pepperdine Magazine | Fall 2016 Skip to main content
Pepperdine University
Payson Library Construction - Pepperdine University

Space Study

Pepperdine Magazine is the feature magazine for Pepperdine University and its growing community of alumni, students, faculty, staff, and friends.

Payson Library Renovations - Pepperdine UniversityA familiar sight beloved by Pepperdine students past and present, the curved staircase at the entrance of Payson Library has led thousands of visitors to the vast and limitless opportunities that have enriched their scholarship. As part of the Campus Life Project renovations, in fall 2017 this cavernous entryway will serve as the gateway to a new, updated learning facility that will fuel creativity, collegiality, and a spirit of discovery in students for generations to come.

Learn more about the Campus Life Project: pepperdine.edu/clp